Veel gestelde vragen

Wat is het formaat van een kaartje?
Onze standaard geboortekaartjes zijn 15 x 15 cm of 15 x 10,5 cm, staand of liggend. Natuurlijk zijn afwijkende formaten altijd mogelijk, vraag ons naar de mogelijkheden!

Ik heb een leuk kaartje gezien maar wil graag een kleine aanpassing laten doen, kan dit?
Natuurlijk! In alle ontwerpen kun je kleuren en andere kleine wijzigingen laten doorvoeren. Laat ons weten wat je wensen zijn!

Zijn de prijzen incl. enveloppen?
Al onze prijzen zijn incl. enveloppen en sluitstickers voor op de enveloppen.

Kan ik de enveloppen eerder ontvangen?
Uiteraard, zodra je een kaartje hebt gekozen en besteld of zodra een ontwerp (op maat) rond is en je enveloppen gekozen hebt sturen wij ze naar je op zodat je alvast kunt gaan adresseren.

Wat is de levertijd van een geboortekaartje?
Wanneer jullie kindje geboren is stuur je de laatste gegevens (geboortedatum en eventueel tijd, gewicht, lengte) aan ons door. Wij passen deze dan aan in het ontwerp en het kaartje kan naar de drukker. Elke werkdag tot uiterlijk 10.00 uur kun je de definitieve gegevens toesturen, de levertijd is dan twee werkdagen. (Stuur je de gegevens na 10:00 dan worden de kaartjes de volgende werkdag gedrukt.)

Wat zijn de verzendkosten?
Onze genoemde prijzen zijn altijd inclusief verzendkosten, geen nare verrassingen dus achteraf!

Ik weet het geslacht nog niet, wat is er mogelijk?
Wij kunnen voor jullie van een gekozen kant-en-klaar kaartje altijd een meisjes en jongens variant maken, zodra het geslacht bekend is maken we de juiste kaart in orde. Ook voor ontwerp op maat is dit uiteraard mogelijk!

Kan ik bijpassende kraamborrelkaartjes laten maken?
Natuurlijk, er is van alles mogelijk! Wij kunnen een bijpassend kaartje maken wat je meestuurt op een gewenst formaat. Vertel ons je wensen en we kijken samen naar de mogelijkheden en meerprijs!

Hoe kan ik mijn bestelling betalen?
Zodra het kaartonwerp helemaal klaar en naar wens is ontvang je van ons via mail een factuur inclusief betaallink, deze kun je eenvoudig en veilig betalen via iDEAL of natuurlijk handmatig, met een bankoverschrijving.

Moet ik nog rekening houden met extra kosten?
Nee, onze prijzen zijn inclusief ontwerpaanpassingen, enveloppen, sluitstickers, 1 proefdruk, de gedrukte kaartjes én verzending.
(Alleen wanneer jullie extra/specifieke wensen hebben kunnen er extra kosten zijn, dit gaat altijd op basis van een offerte waarop jullie akkoord geven.)