Geboortekaartje Bart met Superman-embleem

Stoer geboortekaartje met de eerste letter van de naam van jullie kindje door ons getekend in het beroemde embleem van Superman! De afgezwakte, zachte kleuren maken het kaartje lief en geven het een retro-tintje. De beschadigingen en vouwen in het ontwerp dragen hier ook aan bij. Wil je liever andere kleuren? Laat het ons weten, alles is mogelijk.

Achterop een knipoog naar de Superman-stripboeken met een skyline van Metropolis en leuke symbooltjes waaronder het tijdstip van geboorte, het gewicht en de lengte van jullie kindje kan worden geplaatst. Net als bij al onze andere kaartjes horen we graag jullie persoonlijke wensen en kunnen wij het ontwerp hieraan aanpassen.

Kijk ook hieronder bij de grotere afbeeldingen. Dit geboortekaartje is in verschillende uitvoeringen beschikbaar.

Welk kaartje je ook kiest, je kunt altijd je eigen kleuren en lettertypes kiezen als je dat wil. Wij maken je kaartje helemaal naar jouw wensen klaar. Liever een ander formaat? Een dubbele kaart of een kaart in drie├źn gevouwen? Wij passen het ontwerp voor je aan! Kun je niet kiezen uit de kaartjes op onze site of heb je een eigen idee voor een ontwerp? Kies dan voor een ontwerp op maat!