Geboortekaartje Quinn met Aladdin

Mysterieus en bijzonder kaartje voor wie van sprookjes houdt! Met Aladdin uit de vertellingen van duizend-en-één-nacht. Dit kaartje is een drieluik, tijdens het openvouwen zie je een klein verhaaltje. Op de voorkant zie je Aladdin naar de grot waar de toverlamp verborgen ligt toe lopen. Sla je de voorkant open, dan zie je Aladdin op het punt staan de lamp te pakken. Als je nu de binnenkant openvouwt zie je de naam van het kindje uit de lamp komen. Op de achterzijde vliegt Aladdin op een tapijtje naar het paleis van de sultan voor het vervolg van zijn avontuur.

Bekijk ook de grotere afbeeldingen hieronder! Hier zie je alle stappen van het uitvouwen bij elkaar.

* Let op: dit kaartje weegt (inclusief envelop) meer dan 20 gram. Voor verzending met PostNL zijn twee postzegels nodig.

Welk kaartje je ook kiest, je kunt altijd je eigen kleuren en lettertypes kiezen als je dat wil. Wij maken je kaartje helemaal naar jouw wensen klaar. Liever een ander formaat? Een dubbele kaart of een kaart in drieën gevouwen? Wij passen het ontwerp voor je aan! Kun je niet kiezen uit de kaartjes op onze site of heb je een eigen idee voor een ontwerp? Kies dan voor een ontwerp op maat!