Geboortekaartje Robin met Roodkapje

Een gedurfd kaartje dat zeker zal opvallen! Dit kaartje is een drieluik, tijdens het openvouwen zie je een klein verhaaltje. Op de voorkant zie je Roodkapje van huis gaan. Sla je de voorkant open, dan zie je haar door het bos lopen waar de wolf op haar wacht. Als je nu de binnenkant openvouwt zie je dat dit sprookje anders afloopt dan je misschien had verwacht. Een kleine, grappige verrassing voor de mensen die jullie kaartje ontvangen. Voor de sluitsticker heb je de keuze uit vier verschillende ontwerpen. Kies je eigen favoriet!

Bekijk vooral even de grotere afbeelding hieronder! Hier zie je alle stappen van het uitvouwen bij elkaar.

* Let op: dit kaartje weegt (inclusief envelop) meer dan 20 gram. Voor verzending met PostNL zijn twee postzegels nodig.

Welk kaartje je ook kiest, je kunt altijd je eigen kleuren en lettertypes kiezen als je dat wil. Wij maken je kaartje helemaal naar jouw wensen klaar. Liever een ander formaat? Een dubbele kaart of een kaart in drie├źn gevouwen? Wij passen het ontwerp voor je aan! Kun je niet kiezen uit de kaartjes op onze site of heb je een eigen idee voor een ontwerp? Kies dan voor een ontwerp op maat!