Menu

Informatie

Originele geboortekaartjes van Studio Pommelien
Studio Pommelien ontwerpt met veel liefde en zorg originele geboortekaartjes. Uniek, fris, vrolijk en lief.  

Je hebt keuze uit een heleboel verschillende ontwerpen. Heb je een kaartje gevonden maar wil je liever een andere kleurtje of heb je andere voorkeuren? Wij kunnen het kaartje helemaal naar jouw wens maken! In alle ontwerpen kun je kleuren en andere kleine wijzigingen laten doorvoeren. Heb je zelf een idee voor een kaart? Kijk dan eens bij ontwerp op maat, wij ontwerpen graag jullie droomkaart! 

De kaartjes hebben een all-in prijs dus weet je precies waar je aan toe bent. Onze all-in prijs is inclusief enveloppen, bijpassende sluitstickers, verzendkosten en BTW. Ook de kosten voor het eerder versturen van de enveloppen zijn inbegrepen, zodat je alvast op je gemak de enveloppen kunt adresseren!

Prijzen

Enkele kaarten
Formaat: 15 x 15 cm of 15 x 10,5 cm:
50  geboortekaartjes € 140,00
75  geboortekaartjes € 165,00
100 geboortekaartjes € 190,00

Dubbele kaarten
Dichtgevouwen formaat 15 x 15 cm of 15 x 10,5 cm:
50  geboortekaartjes € 165,00
75  geboortekaartjes € 190,00
100 geboortekaartjes € 215,00

Bekijk hier onze volledige prijslijst voor grotere oplagen of het bijbestellen van sluitstickers voor bijvoorbeeld kraamcadeautjes.

Wil je graag een ander formaat of soort papier, neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden!

Bovengenoemde prijzen zijn inclusief:

  • Het geboortekaartje naar jullie keuze, gedrukt op 300 grams papier in de gewenste oplage.
  • Bijpassende enveloppen 120 grams, keuze uit wit en diverse kleuren.
  • Sluitstickers, ontworpen in dezelfde stijl als het geboortekaartje. Maken het versturen van jullie geboortekaartje nog feestelijker!
  • Vooraf verzenden van de enveloppen.
  • 1 Proefdruk*
  • Verzend- en verpakkingskosten**

*Kosten voor een extra/losse proefdruk zijn €5,95. 
**Verzenden naar België mogelijk, bij een geboortekaartjesbestelling komen geen extra kosten. Een extra/losse proefdruk naar België kost €9,95

Levertijd

Bestel jullie kaartje het liefst ruime tijd voor de uitgerekende datum, dan hebben we voldoende tijd om het ontwerp  en eventuele aanpassingen geheel naar jullie wens te maken. Natuurlijk kun je ook kort voor of zelfs na de geboorte een kaartje met spoed bestellen.

Wanneer jullie kindje geboren is stuur je de laatste gegevens (geboortedatum en eventueel tijd, gewicht, lengte) aan Studio Pommelien door. Wij passen deze dan aan in het ontwerp en het kaartje kan naar de drukker. Elke werkdag tot uiterlijk 10.00 uur kun je de definitieve gegevens toesturen. Stuur je de gegevens na 10:00 dan worden de kaartjes de volgende werkdag gedrukt.

Ontwerp op maat

Hebben jullie zelf een idee voor een geboortekaartje? Willen jullie graag een trouwkaart of save the date die helemaal bij jullie en jullie thema past? Of wil je graag een uitnodiging voor een (kinder)feestje geheel in stijl/bepaald thema? Wij ontwerpen graag jullie droomkaart! Hier kun je alvast een aantal voorbeelden van op maat ontworpen kaarten bekijken. Wil je ons je ideeën graag voorleggen of heb je een vraag? Neem gerust contact met ons op dan kijken we samen naar de mogelijkheden!

Contact

Studio Pommelien
Nachtegaallaan 9
5711 CE Someren
KVK: 1409434

06-53131560
info@studiopommelien.nl
www.studiopommelien.nl

Wie zijn wij?
Wij, Eveline & Matthijs, hebben elkaar leren kennen tijdens onze studie aan de Academie Beeldende Kunsten Maastricht. Sinds we daar in 2007 onze studie Visuele Communicatie afrondden zijn we full-time zelfstandig aan het werk geweest met fotografie, grafische vormgeving, illustratie en webdesign. (zie ook Photolima) Bij Studio Pommelien kun je terecht voor originele geboorte- en trouwkaarten en ontwerp op maat in welke vorm dan ook!

Stuur ons een berichtje

Wil je ons meteen een berichtje sturen, dan kun je dit formulier gebruiken. We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!