Algemene Voorwaarden

Kleuren
De kleuren van het uiteindelijke drukwerk kunnen afwijken van de kleuren op je scherm. Daarom ontvang je van ons altijd één proefdruk gratis, zodat je de kleuren in het echt kunt beoordelen.

Inhoud
Je bent zelf verantwoordelijk voor het controleren van alle tekst in de digitale bestanden en de proefdruk die wij ter goedkeuring sturen. Lever je zelf tekst of beeldmateriaal aan, dan ben je zelf verantwoordelijk voor het gebruiksrecht.

Annulering
Annuleren kan, maar is niet altijd kosteloos. De annuleringskosten zijn afhankelijk van de tot dan toe verrichte werkzaamheden en gemaakte kosten.

Auteursrecht
Zowel op alle ontwerpen en illustraties van onze kaartjes als op het ontwerp van de website van www.studiopommelien.nl ligt het auteursrecht bij Studio Pommelien. Er mag niets, op geen enkele wijze worden gekopieerd, vermenigvuldigd of gecommercialiseerd worden.

Betaalwijze
Alle genoemde prijzen op www.studiopommelien.nl zijn prijzen in euro’s en inclusief BTW. Betaling kan via iDEAL of een bankoverschrijving. Je ontvangt hiervoor een factuur via e-mail met een iDEAL-betaallink.

Betaling
Volgens de Europese regelgeving is een koop (ook gesloten via internet) een rechtsgeldige overeenkomst, waarop dus een betaling volgt. Blijft de betaling uit dan ontvang je een herinneringsmail. Indien een rekening na de derde herinnering niet wordt betaald kunnen er administratie/herinneringskosten in rekening worden gebracht.